Logga In
   ...makes it easier, faster and more fun!
Logga In

Företaget


VIQMA har funnits på marknaden sedan 2010 och levererar idag systemlösningar till ett 70-tal företag med närmare 3000 användare.

VIQMA System skapades från en idé om att modernisera, effektivisera och förenkla det arbete som vi såg att företag slet med. Vår tanke är att VIQMA system ska ge våra kunder större möjligheter att fokusera på att utveckla sina verksamheter snarare än att administrera dem.

Vi har utvecklat vår webbapplikation på egen hand och ansvarar över, allt från hjälp med implementering till uppdateringar och support. Den digitala världen förändras snabbt och vår applikation är under ständig utveckling för att effektivisera och förenkla för våra kunder och leva upp till omvärldens relevanta krav. Ett modernt sätt att arbeta med Ledningssystem idag är att anpassa systemet efter företaget och inte tvärtom.

VIQMA står för Verksamhets Integrerat QvalitetMiljö och Arbetsmiljö.

På VIQMA är vi medvetna om att medarbetarna har en stor del i vår framgång, därför gör vi vad vi kan för att ta hand om dem på allra bästa sätt. Jobbet är utformat med frihet under ansvar gällande arbetsplats/arbetstid, stor delaktighet och möjlighet att påverka både den personliga och företagets utveckling. Utöver det har vi en stark Vi-känsla. Gemenskap, omtänksamhet och trivsel är viktiga kuggar; teamet VIQMA ska må bra och nå framgång. VIQMA är stolta över att kunna säga att medarbetare som blir en del av teamet tenderar att bli kvar. Idag är vi ett väl sammansatt team med noggrant utvalda individer som med ödmjukhet, driv och expertis blandat med glimten i ögat säkerställer att vi alltid levererar med hög kvalitet.

På VIQMA står kunden alltid i fokus och vi drivs av glädjen över att se våra kunder utvecklas. Vi är professionella men jordnära och har en förmåga att ses mer som en samarbetspartner än en leverantör.

Företaget kan sammanfattas kort men effektivt; VIQMA System …makes it easier, faster and more fun!

Vision

Förstahandsvalet av Ledningssystem för små och medelstora företag i Sverige.

Affärsidé

VIQMA System gör det enklare, snabbare och roligare för våra kunder att uppnå sina affärsmål på ett resurseffektivt sätt. Vi erbjuder ett webbaserat Ledningssystem för verksamhetsutveckling. Genom ständig utveckling skapar vi ett självlärande system som sprids genom ett gott ryckte och nöjda kunder.

   
 

VIQMA System i Pressen


 - Svensk leverantörstidning 2019

 - Dalarna Science Park 2019

 - Inkubatorn 2018

 - Magasinet 2017 (sid 20-21)

 - Inkubatorn 2017

 - Mora Tidning den 19/9 2012